Joulunalusajan lukemiseksi ja tunnelman virittäjäksi sopii vaikka Mari Moilasen ruoka-ja muuhun lahjatouhuun keskittyvä Syötäviä vietäviä – lahjoja keittiöstä-kirja. Tämän opuksen kanssa ei tosiaankaan jää yksin – kun askareet on tehty ja makoisa tryffeli syöty, kirja tarjoaa vielä pitkään ideoita persoonallisiin kääreisiin ja paketteihin – siis aivan ykkösluokan arvontapalkinto vaikka joululahjaksi!


Aika on mennyt kuin siivillä ja työpöydälle onkin kertynyt vino pino ihania kirjoja,  joista haluan nyt jakaa iloa myös mahdollisille tämän blogin lukijoille, instassa kuviani katsoville, ja satunnaisesti facebookissa vieraileville. Facebookista puheenollen se on ainakin minun kohdallani jämähtänyt lapsipuolen asemaan, enkä ole sitä kummemmin markkinoinut, joten, jospa näiden kirja-arvontojen kanssa saisin sinne vähän vipinää. Siispä pliis, käy kommentoimassa, niin olet mukana arvonnassa.

OSALLISTU KIRJA-ARVONTAAN

Työpäivä, rokulipäivä, vapaapäivä – aina on hyvä syy kokata jouluherkkuja! Varsinkin, jos on sattunut voittamaan Syötäviä vietäviä-kirjan, jonka avulla voi täyttää niin oman kuin sukulaistenkin herkkuvarastot.

Se on siis Facebook-arvonnan aika
Jos tykkäät, niin kommentoi tätä julkaisua, ja olet mukana Syötäviä vietäviä esittelykirjan arvonnassa. Klik klik

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.12.

Ilmoitan voittajalle henk.koht. Makuasioita julkaisee voittajan etunimen ja paikkakunnan.
Facebook ei ole mukana kokkaamassa.
Tokihan saat jakaa ilosanomaa eteenpäin, jos siltä tuntuu!

Katso täältä arvonnan palkintokirjan esittely:

SYÖTÄVIÄ JA VIETÄVIÄ LAHJOJA