Enkä pane ollenkaan pahakseni

– on meinaan niin muhevan pulskeita nämä pallerot, että.

Näitä nautitaan ihan vaan tällaisenaan, ehkä hieman voita väliin. Resepti koostuu tälä kertaa aineksista, jotka ovat enemmänkin sitä klassista leivontaa, eli hiivaa maitoa ja vehnäjauhoja.

Ah ja oi, näitä ihanuuksien ihmeitä. Nakkaappa taikinaan mieleisiäsi lisukkeita, kuten siemeniä, marjoja kuivattuja hedelmänpaloja niin saat makoisan sämpylän, joill ei oo vertaa. – ©Makuasioita-ruokablogi

Ah ja oi, näitä ihanuuksien ihmeitä. Nakkaappa taikinaan mieleisiäsi lisukkeita, kuten siemeniä, marjoja kuivattuja hedelmänpaloja niin saat makoisan sämpylän, joill ei oo vertaa.

Nämä mainiot grahamsämpyläsolmut sopivat nautittavaksi ihan sellaisenaan tai leivänpäällisten kera. Ja tottakai sämpylät voi maustaa mieleisekseen, laita vaikka unikon siemeniä, kurpitsan siemeniä ja auringonkukan siemeniä, niin saat sitä rouskuvaa purutuntumaa.
Itse laitoin tälläkertaa laventelin kukkia, jotka pyöräytin taikinan sekaan pöydältä pötköjä vaivatessani.
Ohjeen tähänkin mainioon leipomukseen saat Myllyn Paras resepteistä, tässäpä linkki.