Juhannus on sen sortin bakkanaali tässä arkaaisessa syklisen aikakäsitteen Suomessa, että parempi vaan pidellä housuistansa kiinni ja tehdä juhannustaikoja yhdessä muiden kanssa.

Ja tässä mitä mainioimmat ainekset mahtavaan juhannustaikaan :
Sanpurilaiset hampurilaishengessä, mutta
– yllätys yllätys juhannuksen taikatwistillä

sanpurkereita-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, siis nappaappa tästä ohje ja paista grillissä vokkipannussa samalla tulee makoisat pihvit, kanat ja mitä ikina haluatkaan näiden kanssa tarjota.

sanpurilaisia-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, siis nappaappa tästä ohje ja paista grillissä vokkipannussa samalla tulee makoisat pihvit, kanat ja mitä ikina haluatkaan näiden kanssa tarjota.

Eli tulossa olisi Sansibarin seesamileipäsiin kasattuja Sanburkereita grillissä kypsennetyllä kanalla tai pihvillä ja mehevän pikanttisella haudutetulla punakaalitäytteellä – jos punakaalta lähivijelijöiden varastoista enää löytyy – minä löysin, koska se on yksi tän ympärivuotisista must-have-must eat-herkuista punajuuren ohella.

Mahtavia kesäherkkuja mukavan eksoottisella säväyksellä näistä mahtavista sansibarin seesamileipäsistä. Kannattaa kokeilla – ja hei – nää voi paistaa myös ulkona - jokainen omansa, vokkipannulla.

sansibarin leipäsistä herkkuja. Mahtavia kesäherkkuja mukavan eksoottisella säväyksellä näistä mahtavista sansibarin seesamileipäsistä. Kannattaa kokeilla – ja hei – nää voi paistaa myös ulkona – jokainen omansa, vokkipannulla.

Pointti tässä sapuskassa olisi se, että taikina tehdään ja nostatetaan, ja sen jälkeen koko porukka osallistuu hampparihommiin, ei jokainen paistaa vokkipannun reunalla oman purilaisensa, tottakai, grillissä valmistuu samaan aikaan ne mehevät täytteet.

sanpurkereita-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, jokainen saa paistaa vokkipannussa oman purkerinsa. Väliin kanaa, ihanaa kaalisalaattia. Tämä se on ilman muuta mun suun mukaista murkinaa.

sanpurkereita-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, jokainen saa paistaa vokkipannussa oman purkerinsa.
Väliin kanaa, ihanaa kaalisalaattia. Tämä se on ilman muuta mun suun mukaista murkinaa.

SANPURILAINEN 8:lle

• 8 kpl Sansibarin leipäsiä
• 8 Kanan rintaleikkeitä
• 7 dl haudutettua punakaalta, linkki haudutettuun punakaaliohjeeseen jutun lopussa.
• 3 rkl Limen mehua
• 4 tl vaahterasiirappia
• 6 rkl  Hoisin-kastiketta
• 4 Avocadoa tai muita vihanneksia
• tuoretta korianteria
• villivihanneksia, salaattia
• minitomaatteja
• kevätsipulia
• sitruunaa
• suolaa ja voita paistamiseen

Paista kanan rintaleikkeet, mausta ja puolita. Halkaise leipäset, levitä Hoisin-kastike ohuelti molemmille kappaleille.

Lisää punakaalisalaattiin 3 rkl limen mehua ja 4 tl vaahterasiirappia

Kasaa SANPURILAINEN: lisää toiselle puolikkaalle kaalisalaatti, avocado-siivut ja kanapalat, sekä minitomaattisiivut, korianteri ja salaatti, sulje ihanuus leipäsen päällispuolikkaalla ja nauti.

Katso:  sansibarin seesamileipien reseptin äärelle pääset tästä linkista.

Ihana haudutettu omenainen-hunajainen-punakaalisalaatin ohje täältä.

sanpurilaisia-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, siis nappaappa tästä ohje ja paista grillissä vokkipannussa samalla tulee makoisat pihvit, kanat ja mitä ikina haluatkaan näiden kanssa tarjota.

sanpurilaisia-kesakrilliin. Mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ne kesäkrillin purkerit ulkona koko porukan voimin, siis nappaappa tästä ohje ja paista grillissä vokkipannussa samalla tulee makoisat pihvit, kanat ja mitä ikina haluatkaan näiden kanssa tarjota.

xox