Rouheat banaanilätyt kruunaavat kesäkahvittelun.
Banaaniletut sopivat silloin kun kahvihetki  vietetään kannonnokassa, ja kahvi
kaadetaan villasukkaan kääritystä lasipullosta – joka on muuten nykyisinkin se parempi termos…

Jep. letut nuo tervelliset-nopeaa energiaa tarjoavat sopii juhlaan ja arkeen. Ainakin mun mielestä.

Jaana Ahjokangas_makuasioita.fi

Banaaniletut. Makuasioita on Jaana Ahjokankaan ylläpitämä ruokablogi vuodesta 2011

BANAANILETTUSET

1 kypsä banaani
2 kananmunaa
1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl maitorahkaa
1/2 dl mantelijauhetta
1/2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa.
1/2 tl ruokasoodaa
1/2 tl psylliumia

Viipaloi banaani kulhoon, sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
Lisää kananmunat, maitorahka, kaurahiutaleet ja mantelijauheeseen sekoitetut sooda ja psyllium sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Anna taikinan levätä 0,5-2 tuntia
Paista pannulla miedolla lämmöllä pieniä lettusia. Pienet ovat helpompi kääntää.
Itse pidin enemmän teflonpannulla paistoin ruokalusikallisia en levittänyt .

Jaana Ahjokangas_makuasioita.fi

Banaaniletut Makuasioita on Jaana Ahjokankaan ylläpitämä ruokablogi vuodesta 2011