Moscow Mule Vol 2 – mocktail-mukaelma klassikkodrinkistä pitää sisällään karpaloa inkiväärisiideriä ja alkoholitonta kuplajuomaa, tämä jos mikä vie janon.

Alkuperäisen juomasekoituksen tarina alkaa Morgan Ginger Beerin lanseeraamisesta hektisenä vuonna 1941 Little Moscow-nimellä tunnetun Chatham-hotellin liepeiltä. Kun tuon ajan juomakunkut kohtasivat, ideat lensivät, vodkaa tilattiin, inkivääriolutta maisteltiin, lisää tilattiin – jäitä, limemehua, mukeja – ja juomia nostettiin – klassikko oli syntynyt yhdellä tekemisellä. Ja se oli hyvää. Neljä päivää myöhemmin juoma kastettiin ja nimeksi tuli Moscow Mule…

Mutta tarinaa kerrotaan myös toisin, että asialla olisi ollut joku baarimikko, jolla oli tarve päästä eroon varastossa makaavasta inkiväärioluesta, mene ja tiedä sen tarinan kanssa, mutta kuparimuki tuli kuuluisaksi juomatehtaan markkinoijan mainoskuvista, ja 1942 juoma oli suuressa suosiossa Hollywoodia myöten.

Moscow Mule Vol 2

Moscow Mule – drinkin perinteiset ainesoisat ovat vodka, inkivääriolut ja lime-mehu ja limeviipale. Ja tottakai juoma juodaan klassiseen tapaan kuparituopista. Mutta ei nyt, sillä käsillä on Moscow Mule Vol 2, mocktail-mukaelma klassikkodrinkistä.

• 2 dl karpalomehua
• 2 dl inkiväärisiideriä
• 4 dl Gocce di Luna Sparkling kuohuviiniä
• ripaus raastettua inkivääriä

Koristeeksi viipale sitrusta, persikkaa, tai kotopihan karviaisia

Moscow Mule ja vuosi 1941 Little Moscow-nimellä tunnetun Chatham-hotellin liepeillä. Kun tuon ajan kunkut kohtasivat, ideat lensivät, vodkaa tilattiin, inkivääriolutta maisteltiin, lisää tilattiin – ja juomia nostettiin ja kas, klassikko oli syntynyt yhdellä tekemisellä. Ja se oli hyvää. Mutta hyvää on tämäkin – alökoholiton versio klassikkodrinkistä, jossa pääosaa näyttelee kuplajuoma ja inkiväärisiideri.

Moscow Mule ja vuosi 1941 Little Moscow-nimellä tunnetun Chatham-hotellin liepeillä. Kun tuon ajan kunkut kohtasivat, ideat lensivät, vodkaa tilattiin, inkivääriolutta maisteltiin, lisää tilattiin – ja juomia nostettiin ja kas, klassikko oli syntynyt yhdellä tekemisellä. Ja se oli hyvää. Mutta hyvää on tämäkin – alkoholiton versio klassikkodrinkistä, jossa pääosaa näyttelee kuplajuoma ja inkiväärisiideri.

MAINIO KUPLAJUOMA MOCKTAILEIHIN

Gocce di Luna Organic Sparkling

Vaaleankeltainen ja makea alkoholiton kuohuviini sopii alkoholittomiin cocktaileihin eli mocktaileihin kuohuvaksi elementiksi.